Το ξέρω ότι περιμένεις πως και πως τις νέες αφίξεις! Ραντεβού Παρασκευή στις 21:00! Που αλλού καλέ; Εδώ!!!😁

Our Jenny Blond girls

3 influencers στον χώρο της μόδας απαντούν ερωτήσεις της Jenny Blond!

            

Η Jenny Blond ζήτησε από 3 αγαπημένες influencers, να μοιραστούν μαζί μας μία αγαπημένη αλλά και μια δύσκολη στιγμή τους στην πορεία τους στον χώρο της μόδας.
Οι Ιωάννα Βλάχου, Ίρις Μπασλάρη και Οάννα Πόπα μας απάντησαν με χαρά.

Ιωάννα Βλάχου - @vlachouin

Αυτό που με δυσκολεύει πολλές φορές είναι που πρέπει να κουβαλάω πάνω από 1 outfits και να αλλάζω στον δρόμο. Ως αγαπημένη στιγμή θυμάμαι την πρώτη φορά που με σταμάτησε στον δρόμο follower μου και μου εξέφρασε τον θαυμασμό της.

Δείτε το φόρεμα.

@vlachouin

Ίρις Μπασλάρη - @irismpas

Πιστεύω η καλύτερη στιγμή είναι όταν συναντάς από κοντά ανθρώπους που σε ακολουθούν και σε σταματάνε να σου μιλήσουν. Είναι πολύ ιδιαίτερο κάτι τόσο απρόσωπο όπως είναι τα social media να οδηγεί σε μια πραγματική στιγμή.
Το χειρότερο για μένα είναι νομίζω η κριτική χωρίς βάση. Με σοκάρει το βήμα που έχει ο καθένας να κρίνει τις προσωπικές σου επιλογές από το τι τρως μέχρι που βγαίνεις ή τις πολιτικές σου τοποθετήσεις. Ο κόσμος πολύ συχνά θεωρεί πως είσαι κτήμα του και γίνεται πολύ εύκολα απότομος η αγενής.

Δείτε το παντελόνι και το πουκάμισο.

.

Oanna Popa - @oannapopa_

Μια πολύ ωραία στιγμή ήταν όταν είχα το πρώτο μου meet up με μια πολύ καλή εταιρεία καλλυντικών. Επίσης, η αίσθηση που είχα όταν συνάντησα τα κορίτσια που με ακολουθούν δεν περιγράφεται. Το να επηρεάζεις κορίτσια προς το καλύτερο με τον τρόπο ζωής σου και το στυλ σου και να εκτιμούν την δουλειά σου λέγοντάς σου μια ωραία κουβέντα είναι για μένα το καλύτερο.
Δύσκολη στιγμή ήταν όταν αποφάσισα να απευθυνθώ στο ελληνικό κοινό ενώ τα άτομα που με ακολουθούσαν ήταν τα περισσότερα από την χώρα που κατάγομαι. Στην αρχή μου ήταν πολύ δύσκολο να εκφραστώ προς το ελληνικό κοινό γιατί φοβόμουν τις αντιρρήσεις, αλλά το πήρα απόφαση και τελικά είχα πολύ θετική ανταπόκριση.

Δείτε το outfit.

Ευχαριστούμε κορίτσια!
Ακολουθήστε τες για συμβουλές μόδας και εμπνευστείτε από τα υπέροχα street outfits που σας προτείνουν!
Και μην ξεχνάτε να είστε ο εαυτός σας!
#EnjoyBeingYou
Follow us on Instagram @jennyblondd