7 celebrity outfits από τα 90’s που μπορείς να αντιγράψεις τώρα

7 celebrity outfits από τα 90’s που μπορείς να αντιγράψεις τώρα

γράφει η Δάφνη Τσάρτσαρου

Τι κι αν η δεκαετία του ’90 έχει παρέλθει εδώ και καιρό; Η μόδα επιστρέφει, προσαρμόζεται στο σήμερα κι εμείς θέλουμε να την ακολουθήσουμε πιστά.

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο διάσημα style icons εκείνης της εποχής που θέλεις να αντιγράψεις το στυλ τους και δε ξέρεις πως.

Η Jenny Blond, όμως, γνωρίζει ... και σου παρουσιάζει 7 αγαπημένα celebrity outfits και τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να τα προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ!

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Sex and the City, ξεχώριζε με το στυλ της όχι μόνο στη σειρά, αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις της. Μπορείς να αντιγράψεις το look της με τα λατρεμένα σου αρβυλάκια, ένα μαύρο μίνι φόρεμα κι από πάνω ένα υπέροχο δερμάτινο παλτό σε όποιο μήκος και χρώμα προτιμάς.

Αντίγραψε το look:

Καμπαρτίνα μαύρη 

 Cindy Crawford

Cindy Crawford

Κάνε το καθημερίνο ντύσιμο σου να ξεχωρίζει με ένα βελούδινο σακάκι, όπως η Cindy Crawford. Με ένα τζίν παντελόνι σε σκούρη απόχρωση, ένα μαύρο τοπ με V λαιμόκοψη από μέσα, δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις από το στυλ του αγαπημένου μοντέλου.

Αντίγραψε το look:

Βελουτέ σακάκι Denim pants 

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer

Η Claudia Schiffer είναι ακόμα ένα κορίτσι που ξεχώρισε στα 90’s με την ομορφιά και το στυλ της. Εδώ, αναβαθμίζει ένα καθημερινό λουκ με χρωματιστό τοπ, μαύρη ζακέτα-σακάκι, προσθέτοντας ενα στενό βινύλ παντελόνι και ζώνι με ιδιαίτερη αγκράφα. Aν δεν προτιμάς το βινύλ, μπορείς να επιλέξεις ένα απλό μαύρο παντελόνι με ιδιαίτερο κόψιμο, ένα βελούδινο ή ένα μαύρο μαλακό παντελόνι με λίγη λάμψη.

 Αντίγραψε το look:

Παντελόνι μεταλλιζέ Παντελόνι Παντελόνι Σακάκι μαύρο 

 Mariah Carey

 Mariah Carey

Αυτό το look της Mariah είναι κάτι παραπάνω από λατρεμένο. Τοπάκι, στενό ζακετάκι κι από κάτω μια ξεχωριστή καρό φούστα τύπου κιλτ σε όποια απόχρωση επιθυμείς. 

Αντίγραψε το look: 

Καρό φούστα Καρό φούστα Ζακέτα κόκκινη 

 Princess Diana

 Princess Diana

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα υπήρξε ξεχωριστό style icon για εκείνη την εποχή. Εδώ τη βλέπουμε σε αθλητική εμφάνιση, φορώντας φούτερ με σχέδιο, αθλητικό σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια με γκέτες. Εσύ, αντί για σορτσάκι, μπορείς να επιλέξεις ένα απλό κολάν ή μια «σακουλέ» 80’ς - 90’ς φόρμα.

Αντίγραψε το look:

 Αθλητική ζακέτα Αθλητική ζακέτα Αθλητική ζακέτα Αθλητικό παντελόνι

Drew Barrymore 

Drew Barrymore

H γλυκύτατη Drew Barrymore υπήρξε «άγριο νιάτο», υιοθετώντας στα 90’ς ένα grunge/rock style. Εδώ τη βλέπεις σε μια από τις πιο ... ήπιες εμφανίσεις της, με φλοραλ φόρεμα και oversized denim jacket, διατηρώντας όμως το έντονο μακιγιάζ της.

Αντίγραψε το look:

Denim jacket Floral φόρεμα Floral φόρεμα 

 Julia Roberts

Julia Roberts

Η πανέμορφη Julia Roberts ξεχώριζε και συνεχίζει να ξεχωρίζει, ακόμα και με ένα απλό polo t-shirt κι ένα ψηλόμεσο denim τύπου mum’s jeans. Η λεπτομέρεια βρίσκεται στη ζώνη με μεγάλη αγκράφα.

Αντίγραψε το look:

Denim pants Μαύρη ζώνη Λευκό t-shirt

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο