Φοιτήτρια; Πάτησε εδώ για επιπλέον -10%!

Πολιτική απορρήτου - Cookies

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ιδιωτική σας ζωή και θέλουμε να είμαστε διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Για το λόγο αυτό τηρούμε μια πολιτική που καθορίζει τον τρόπο επεξεργασίας και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Σεβόμαστε τα δικαιώματα της ιδιωτικής σας ζωής και αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας των πληροφοριών σας. Κάθε φορά που μας δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τα χρησιμοποιήσουμε σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική, στις φόρμες εγγραφής που συμπληρώσατε και σε όλους τους σχετικούς όρους χρήσης και προϋποθέσεις.

  1. Ποιος συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα; 

Η ελληνική εταιρεία Jenny Blond  είναι η υπεύθυνη της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε και φέρει την ευθύνη για την ασφάλεια των δεδομένων σας βάσει του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 Τα στοιχεία της Jenny Blond είναι τα εξής:

Jenny Blond - Γυναικεία ενδύματα και αξεσουάρ Ο.Ε.

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Α.Φ.Μ. 801031479 Δ.Ο.Υ. ΣΤ’ Θεσσαλονίκης

- Ταχυδρομική διεύθυνση: Χουρμούζη 27, Κ.Τούμπα Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 54453

- Τηλέφωνο: σταθερό: 2316 014100

- Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@jennyblond.com

  1. Γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • για να διαχειριστούμε την ηλεκτρονική σας αγορά, δηλαδή να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες και τις επιστροφές σας μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας και να σας στέλνουμε ειδοποιήσεις για την κατάσταση παράδοσης ή σε περίπτωση οποιωνδήποτε προβλημάτων κατά την παράδοση των προϊόντων μας.
  • για να επεξεργαστούμε τις πληρωμές σας.
  • για να διαχειριστούμε παράπονα για τα προϊόντα μας.
  • για να σας προσφέρουμε διαφορετικές εναλλακτικές πληρωμές.
  • για να σας ταυτοποιήσουμε και να εξακριβώσουμε ότι είστε άνω των 18 ετών.
  • για να βελτιώσουμε την εμπειρία των αγορών σας και τις υπηρεσίες μας.
  • για να στέλνουμε προωθητικά ηλεκτρονικά μηνύματα σχετικά με καινούργια προϊόντα, ειδικές προσφορές, τα νέα μας ή άλλες πληροφορίες που θεωρούμε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμες, χρησιμοποιώντας τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δώσει. 
  1. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;
  • Στοιχεία επικοινωνίας όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, ταχυδρομικό κώδικα.
  • Πληροφορίες λογαριασμού όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, ταχυδρομικό κώδικα, ημερομηνία γέννησης, φύλο, πόλη, χώρα και όνομα χρήστη.
  • Πληροφορίες και ιστορικό πληρωμής
  • Πληροφορίες παραγγελίας
  • Ιστορικό αγορών
  • Ιστορικό παράδοσης
  • Πληροφορίες καταγραφής δραστηριότητας
  • Διεύθυνση IP 
  1. Ποια είναι η νόμιμη βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας;

Η Jenny Blond βασίζεται στις ακόλουθες νόμιμες βάσεις για να μπορεί να διαχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα:

  1. Στην εκτέλεση της σύμβασης πώλησης αγαθών. Ο ενδιαφερόμενος είναι υπόχρεος να παρέχει τα δεδομένα που κρίνονται απαραίτητα για την εκτέλεσή του. Σε περίπτωση που δε μας παρέχονται αυτά τα δεδομένα δε θα είναι δυνατό να πραγματοποιήσουμε την αγοραπωλησία.
  2. Στη συμμόρφωσή μας προς τις νομικές υποχρεώσεις μας. Η διαχείριση και αποστολή του τιμολογίου βασίζεται στη νόμιμη υποχρέωση της Jenny Blond στη σχέση της με τους πελάτες.
  3. Στην επιδίωξη των εννόμων συμφερόντων μας. Σε σχέση με τους παρακάτω σκοπούς η νομική βάση διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων του ενδιαφερομένου θα αποτελεί νόμιμο συμφέρον της Jenny Blond:

- Η διαχείριση των προφίλ μέσω της πλοήγησης στην ιστοσελίδα εκ μέρους ενός εγγεγραμμένου χρήστη, καθώς και όλων εκείνων των χρηστών που μας έχουν παραχωρήσει τα στοιχεία τους για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

- Η διαχείριση των προφίλ για την αποστολή πληροφοριών σχετικά με αποκλειστικές προσφορές, τα τελευταία νέα και εξατομικευμένες πληροφορίες που προσαρμόζονται στο προφίλ του ενδιαφερομένου.

- Η αποστολή ερευνών ικανοποίησης για προϊόντα που αποκτήθηκαν ή υπηρεσίες που χρησιμοποιήθηκαν από τους πελάτες της Jenny Blond για να ζητηθεί η γνώμη τους και να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την προσφορά μας.

- Το νόμιμο συμφέρον μας συνίσταται στο να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η ιστοσελίδα παραμένει ασφαλής, και να βοηθήσουμε τη Jenny Blond να καταλάβει τις ανάγκες, προσδοκίες και το επίπεδο ικανοποίησης των χρηστών και, ως εκ τούτου, να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις μάρκες μας. Όλες αυτές οι δράσεις πραγματοποιούνται με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου ικανοποίησης του πελάτη και την εξασφάλιση μιας μοναδικής εμπειρίας πλοήγησης και αγορών.

  1. Στη συγκατάθεση του ενδιαφερομένου για τη διαχείριση των προσωπικών του δεδομένων σε σχέση με τους παρακάτω σκoπούς:

- Διαχείριση της εγγραφής στην ιστοσελίδα.

- Διαχείριση της αποστολής πληροφοριών για αποκλειστικές προσφορές, τελευταία νέα και εξατομικευμένες πληροφορίες προσαρμοσμένες στο προφίλ του ενδιαφερομένου.

- Απάντηση στην εξάσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής, ερωτήματα και καταγγελίες εκ μέρους του ενδιαφερομένου.

- Διαχείριση της υπηρεσίας ενημερώσεων διαθεσιμότητας προϊόντων στην ιστοσελίδα.

Η απόσυρση της συγκατάθεσης από μέρους του ενδιαφερομένου δε θα επηρεάσει την εκτέλεση του συμβολαίου αγοραπωλησίας που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε αυτόν και τη Jenny Blond.

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Όπου η συναίνεσή σας είναι η μόνη νομική βάση για την επεξεργασία, θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μετά την ανάκλησή της. 

  1. Πόσο καιρό κρατάμε τα δεδομένα σας;

Δεν διατηρούμε τα δεδομένα σας για περισσότερο χρόνο από όσο είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική. Διαφορετικές περίοδοι διατήρησης ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δεδομένων, ωστόσο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που κρατάμε τα προσωπικά σας δεδομένα είναι 10 έτη.

  1. Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;

Προκειμένου να σας παρέχουμε ορισμένες υπηρεσίες, χρειάζεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με μερικούς από τους συνεργάτες μας. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι πάροχοι υπηρεσιών παράδοσης, πληρωμής και μάρκετινγκ.Ποτέ δεν θα μεταβιβάσουμε, πωλήσουμε, ενοικιάσουμε ή ανταλλάξουμε τα δεδομένα των πελατών μας σε άλλους οργανισμούς για σκοπούς μάρκετινγκ. Μπορεί να μοιραστούμε τα δεδομένα σας με κυβερνητικούς οργανισμούς, ρυθμιστικούς φορείς, υπηρεσίες επιβολής του νόμου, δικαστήρια, τραπεζικά ιδρύματα και ασφαλιστές, σε περιπτώσεις που οφείλουμε να το πράξουμε:

  • για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις.
  • για να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας.
  • για την πρόληψη, τον εντοπισμό, τη διερεύνηση εγκλημάτων ή τη δίωξη των παραβατών.
  • για την προστασία των εργαζομένων και των πελατών μας.
  1. Διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Προκειμένου να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, είναι μερικές φορές απαραίτητο να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν οι συνεργαζόμενοι πάροχοι υπηρεσιών βρίσκονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή αν εσείς βρίσκεστε εκτός της Ένωσης. Οι διαβιβάσεις αυτές υπόκεινται σε ειδικούς κανόνες βάσει των νόμων περί προστασίας δεδομένων.Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, διασφαλίζουμε ότι η διαβίβαση θα συμμορφώνεται με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και ότι όλα τα προσωπικά σας δεδομένα θα είναι ασφαλή. Η συνήθης πρακτική μας είναι να χρησιμοποιήσουμε «τυποποιημένες ρήτρες προστασίας δεδομένων» οι οποίες έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τέτοιου είδους μεταφορές. 

  1. Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας;

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πάντα προστατευμένα και ασφαλή. Τα μέτρα ασφαλείας μας περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση δεδομένων, τακτικές αξιολογήσεις ασφάλειας του κυβερνοχώρου από όλους τους παρόχους υπηρεσιών που μπορεί να χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα, ελέγχους ασφαλείας που προστατεύουν ολόκληρη την τεχνολογική υποδομή μας από εξωτερική επίθεση και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, και εσωτερικές πολιτικές που καθορίζουν τον τρόπο διασφάλισης της προστασίας των δεδομένων σας και την εκπαίδευση των υπαλλήλων μας. 

  1. Ποια είναι τα δικαιώματά σας; 
  • Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και είμαστε πρόθυμοι να σας γνωστοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι εσφαλμένα.
  • Δικαίωμα διαγραφής ("δικαίωμα στη λήθη"): Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η εταιρεία μας ανά πάσα στιγμή, εκτός εάν εκκρεμεί παραγγελία η οποία δεν έχει ακόμη αποσταλεί ή έχετε κάποια οφειλή προς εμάς.
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς περιορισμό της επεξεργασίας όταν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος προς τούτο (π.χ. αν έχετε αντιρρήσεις για το έννομο συμφέρον μας ή αν τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εσφαλμένα ή αν νομίζετε ότι η επεξεργασία είναι παράνομη ή εάν δεν τα χρειαζόμαστε πλέον).
  • Δικαίωμα φορητότητας: Κάθε φορά που η εταιρεία μας επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να πάρετε ένα αντίγραφο αυτών σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να ζητήσετε να διαβιβαστούν σε άλλο μέρος. Αυτό περιλαμβάνει μόνο τα προσωπικά δεδομένα που οι ίδιοι μας δώσατε.
  • Δικαίωμα εναντίωσης κατά της επεξεργασίας βάσει εννόμου συμφέροντος: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας. Δεν θα συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν μπορούμε να αποδείξουμε νόμιμους λόγους για την επεξεργασία που υπερισχύουν των συμφερόντων και δικαιωμάτων σας ή υπάρχουν νόμιμες αξιώσεις μας.
  • Δικαίωμα εναντίωσης κατά της απευθείας εμπορικής προώθησης: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην απευθείας εμπορική προώθηση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ που γίνεται για άμεσους εμπορικούς σκοπούς. Έχετε την επιλογή να εξαιρεθείτε από το άμεσο μάρκετινγκ.
  • Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας: Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων. 
  1. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας;

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας μας ή μεταβείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό όπου μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα σας ή να διαγραφείτε. Εάν θεωρείτε ότι η εταιρεία μας επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με λανθασμένο τρόπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

  1. Χρησιμοποιούμε cookies.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή πληροφοριών. Στις πληροφορίες περιλαμβάνονται στοιχεία σχετικά με την περιήγηση και την αγοραστική συμπεριφορά. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην Πολιτική για τα Cookies. 

  1. Μπορούμε να τροποποιήσουμε την πολιτική απορρήτου;

 Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε ή να αλλάζουμε την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά αυτή την Πολιτική. Η τελευταία έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου είναι πάντα διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας. Θα κοινοποιούμε τυχόν ουσιώδεις αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για παράδειγμα αν αφορούν τον σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, την ταυτότητα του υπευθύνου επεξεργασίας ή τα δικαιώματά σας. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

  1. Τι είναι τα cookies;

Χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή πληροφοριών. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποστέλλεται από έναν ιστότοπο και αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησης, ενώ πλοηγείστε στο Διαδίκτυο. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συναινείτε με τη χρήση των cookies. Τα cookies μας βοηθούν να θυμόμαστε ποιοι είστε και άλλες πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας. Τα cookies είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας και για να σας βοηθήσουμε στην ηλεκτρονική σας αγορά.

Εγγυήσεις για την χρήση των cookies

Τα cookies που χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα συνδέονται αποκλειστικά με ανώνυμους χρήστες και ο υπολογιστής σας δεν παρέχει προσωπικά στοιχεία χρηστών.

Ορισμένα cookies χρησιμοποιούνται από τρίτους (π.χ. Google) για να παρέχουν δεδομένα στην Jenny Blond σχετικά με την αποτελεσματικότητα των προσφορών του. Τα cookies δεν ζητούν σε καμία περίπτωση προσωπικές πληροφορίες μέσω των οποίων μπορεί να γίνει η ταυτοποίηση κάποιου συγκεκριμένου χρήστη.

Τα cookies που χρησιμοποιούνται στη Σελίδα, έχουν, σε κάθε περίπτωση, προσωρινό χαρακτήρα, και μόνο σκοπό να κάνουν αποτελεσματικότερη την τελική μετάδοσή τους. Κανένα από τα cookies που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα δεν έχει ισχύ που να υπερβαίνει τα δύο χρόνια.

Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να ρυθμίσουν το πρόγραμμα πλοήγησής τους έτσι ώστε να τους ενημερώνει σχετικά με την χρήση των cookies και να εμποδίζουν την εγκατάστασή τους στην συσκευή τους.

Ο χρήστης, διαγράφοντας τα cookies της Jenny Blond ή με το να τα απενεργοποιεί, μπορεί να προκαλέσει περιορισμό της πρόσβασής του σε διάφορες λειτουργίες της Σελίδας.

Για να χρησιμοποιήσουν την Σελίδα, οι χρήστες δεν είναι ανάγκη να επιτρέψουν την εγκατάσταση των cookies, χωρίς αυτό να αλλάξει το γεγονός ότι θα είναι απαραίτητο να συνδέονται ως χρήστες σε κάθε μια από τις υπηρεσίες μας, για την οποία χρειάζεται να έχει προηγηθεί εγγραφή ή σύνδεση.

  1. Τι είδους cookies χρησιμοποιούμε και για ποιο σκοπό;

Χρησιμοποιούμε τα εξής Cookies:

Τεχνικά Cookies

Επιτρέπουν στον χρήστη την πλοήγηση στην ιστοσελίδα και την χρήση λειτουργιών όπως το καλάθι αγορών και την Wishlist.

Cookies ανάλυσης

Η Jenny Blond χρησιμοποιεί cookies της Google Analytics για να εκτιμήσουμε τον αριθμό χρηστών που επισκέπτονται την σελίδα μας. Επιπλέον, τα cookies αυτά επιτρέπουν την μέτρηση και την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες πλοηγούνται στην Σελίδα μας. Οι πληροφορίες αυτές επιτρέπουν στη Jenny Blond να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του και την αγοραστική εμπειρία των χρηστών της Σελίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε την σελίδα προστασίας προσωπικών δεδομένων της Google Analytics: 

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Εξατομικευμένα cookies

Όταν ο χρήστης πλοηγείται ή αγοράζει στο διαδίκτυο, η ιστοσελίδα θα αποθηκεύει τις προτιμήσεις του (για παράδειγμα, την τοποθεσία σας και την γλώσσα). Χάρη σε αυτά τα cookies μπορούμε να προσφέρουμε μια πιο απλή και προσωπική εμπειρία πλογήσης στους χρήστες.

Διαφημιστικά cookies

Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για να δημοσιεύσουμε διαφημίσεις που ενδιαφέρουν τους χρήστες μας. Επιπλέον, περιορίζουν τις φορές που κάθε χρήστης βλέπει μια διαφήμιση και μας βοηθούν να μετράμε πόσο αποτελεσματικές είναι οι διαφημιστικές μας καμπάνιες. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε ότι αυτό το είδος cookies θα εγκατασταθεί στην συσκευή σας και ότι θα σας απευθύνουμε κάποιες ερωτήσεις όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας στο μέλλον. 

Μέσω της χρήσης των cookies ο διακομιστής στον οποίο βρίσκεται η σελίδα μπορεί να πληροφορηθεί για το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείται από τον χρήστη με σκοπό να κάνει την πλοήγηση απλούστερη, επιτρέποντας, για παράδειγμα την πρόσβαση σε χρήστες που έχουν προηγουμένως εγγραφεί, σε περιοχές, υπηρεσίες, προσφορές και διαγωνισμούς, που προορίζονται αποκλειστικά για αυτούς, χωρίς να πρέπει να συνδέονται σε κάθε τους επίσκεψη. Χρησιμοποιούνται επίσης για να μετρήσουν την ακροαματικότητα και παραμέτρους της κυκλοφορίας, να ελέγξουν την πρόοδο και τον αριθμό των επισκέψεων.

  1. Ποια προσωπικά δεδομένα καταγράφουν τα cookies;

  • Cookie ID

  • Την διεύθυνση IP

  • Το ιστορικό περιήγησης

  • Την αγοραστική συμπεριφορά

  • Σε περίπτωση που έχετε λογαριασμό, μπορούμε επίσης να συνδέσουμε το cookie ID σας με τα προσωπικά δεδομένα που μας υποβάλατε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας  

  1. Πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Δεν διατηρούμε τα δεδομένα σας περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική. Τα δεδομένα που καταγράφονται από τα first – party cookies κρατούνται μόνο για 30 ημέρες. Επιπλέον, τα δεδομένα από τα third - party cookies διατηρούνται για 26 μήνες. 

  1. Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα δεδομένα που διαβιβάζονται σε τρίτους (όπως το Google Analytics) χρησιμοποιούνται μόνο για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών και για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων μέσω εργαλείων ανάλυσης για να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδας μας και να σας παρουσιάσουμε σχετικό προωθητικό υλικό. 

  1. Ποιο είναι το νομικό υπόβαθρο για τη χρήση των cookies;

Η χρήση των cookies βασίζετε μόνο στη ξεκάθαρη συγκατάθεσή σας. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Λάβετε υπόψη ότι εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες περιοχές ή λειτουργίες της ιστοσελίδας μας. 

  1. Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies;

Μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε τα cookies χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αν θέλετε να διαχειριστείτε και να διαγράψετε τα cookies, ανατρέξτε για οδηγίες στην ενότητα «βοήθεια» και «υποστήριξη» στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να επιλέξετε την απενεργοποίηση των cookies ή τη λήψη ειδοποίησης κάθε φορά που αποστέλλεται ένα νέο cookie στον υπολογιστή σας. Λάβετε υπόψη ότι με τη διαγραφή των cookies ή την απενεργοποίηση των μελλοντικών cookies μπορεί να μην έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες περιοχές ή λειτουργίες της ιστοσελίδας μας.