Φοιτήτρια; Πάτησε εδώ για επιπλέον -10%!

Εταιρικό προφίλ

Λίγα λόγια για εμάς...


Η εταιρεία JENNY BLOND ιδρύθηκε από τις αδερφές Νάνσυ και Κική Στρατάκη το 2018. Η αγάπη μας για την μόδα και η ανάγκη μας να φτιάξουμε κάτι εντελώς δικό μας, μέσα από το οποίο μπορούμε να εκφραζόμαστε δημιουργικά, οδήγησε στη διαμόρφωση του ηλεκτρονικού καταστήματος https://jennyblond.com/, που από τότε έγινε το δεύτερο σπίτι μας. Συνοδοιπόρος, σταθερή συνεργάτης και αγαπημένη φίλη είναι η φωτογράφος μας Ιωάννα Τοκμακίδου.


Μαζί φτιάξαμε μια πλατφόρμα μόδας που απέχει πολύ από τα eshops που λειτουργούν με την λογική του supermarket. Για μας η μόδα είναι τέχνη, είναι πάθος, είναι τρόπος ζωής. Τα ρούχα μας τα διαλέγουμε μετά από πολλή σκέψη και αγάπη και απευθύνονται σε γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίσουν με την προσωπικότητά και το στυλ τους.


Το όνομα της εταιρείας το εμπνευστήκαμε από την θρυλική Ζωή Λάσκαρη στην ταινία Κορίτσια για Φίλημα της Finos Film. Στυλ, φινέτσα και δυναμισμός χαρακτηρίζουν τα Jenny Blond girls. Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στο μότο Enjoy Being You. Για μας κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και την προτρέπουμε να είναι ο εαυτός της.

Jenny Blond Team