ΠΡΟΣΦΟΡΑ vintage: 1+1 με -20% επιπλέον στο 2ο προϊόν σε όλη τη vintage συλλογή!

Αλλαγές και επιστροφές προϊόντων - jennyblond.com

Όροι και προϋποθέσεις αλλαγών ή/και επιστροφών

Αν, μετά την παραλαβή της αγοράς, ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με το προϊόν, η Jenny Blond επιτρέπει την αλλαγή ή την επιστροφή του σε προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του. 

*Οι αλλαγές στα μαγιό γίνονται σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής.

Η αλλαγή ή επιστροφή προϊόντων χρεώνεται με το ποσό των 5,00€ (ανεξαρτήτως της οποιασδήποτε διαφοράς προκύψει από την αλλαγή). Σε περίπτωση αλλαγής χρεώνεται ως αντικαταβολή και πληρώνεται κατά την παράδοση του δέματος. Σε περίπτωση επιστροφής αφαιρείται από το συνολικό ποσό επιστροφής. Η παραπάνω χρέωση δεν ισχύει σε περίπτωση προϊόντων που φέρουν κατασκευαστικό ελάττωμα.

Το Jenny Blond δεν αποδέχεται αλλαγές ούτε επιστροφές ενδυμάτων/υποδημάτων/αξεσουάρ που έχουν φθαρεί ή χρησιμοποιηθεί, εκτός εάν πρόκειται για προϊόντα που φέρουν κατασκευαστικό ελάττωμα.

Επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές σε περίπτωση εκπτωτικού μπαζάρ.

Για τις παραγγελίες εξωτερικού δεν πραγματοποιούνται αλλαγές προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής για τυχόν επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση αλλαγής, υπάρχουν οι εξής δυνατότητες:

 1. Αλλαγή νούμερου στο ίδιο προϊόν.
 2. Αλλαγή ενός προϊόντος με κάποιο άλλο. 
 3. Επιστροφή των χρημάτων του πελάτη με την καταβολή του αντίστοιχου ποσού σε τραπεζικό του λογαριασμό.

  Διαδικασία αλλαγής-επιστροφής

  1. Μας ενημερώνετε για την αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος/ων e-mail στo: customerservice@jennyblond.com ή τηλεφωνικά στο 2316 014 100. Για την επιστροφή θα χρειαστούμε έναν αριθμό λογαριασμού τραπέζης του πελάτη, το IBAN του λογαριασμού, το όνομα τραπέζης και το όνομα του δικαιούχου.
  2. Συσκευάζετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από το συμπληρωμένο δελτίο επιστροφής που λάβατε με την παραγγελία σας, την απόδειξη αγοράς, να φέρει τα καρτελάκια και τις σημάνσεις του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή φθαρεί.
  3. Το στέλνετε με ΕΛΤΑ courier, την υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα και χρέωση παραλήπτη στην διέυθυνση: Jenny Blond, Χουρμούζη 27, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54453, τηλ.: 2316014100.
  4. Μόλις λάβουμε το/τα προϊόν/προϊόντα, το Jenny Blond θα ελέγξει την κατάσταση των προϊόντων και θα προχωρήσει στην αποστολή του νέου προϊόντος ή την επιστροφή της χρηματικής αξίας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. 

  Δικαίωμα υπαναχώρησης

  Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από το παρόν συμβόλαιο μέσα σε ένα διάστημα 14 συναπτών ημερών χωρίς να χρειάζεται δικαιολόγηση.

  Η προθεσμία υπαναχώρησης θα λήξει σε 14 συναπτές ημέρες από την ημέρα που ο πελάτης παραλάβει τα αγαθά.

  Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται με την αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση customerservice@jennyblond.comή τηλεφωνικά στο 2316 014100.

  Σε περίπτωση υπαναχώρησης θα επιστρέψουμε στον πελάτη όλες τις πληρωμές που λάβαμε μετά την αγορά, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής (με εξαίρεση τα επιπρόσθετα έξοδα που δημιουργήθηκαν σε περίπτωση που επιλέξατε έναν τρόπο αποστολής διαφορετικό από την φθηνότερη κανονική αποστολή που προσφέρουμε) χωρίς καμία αδικαιολόγητη καθυστέρηση και, σε κάθε περίπτωση, το αργότερο σε 14 συναπτές ημέρες από την ημέρα που θα ενημερωθούμε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από το παρόν συμβόλαιο. Θα προβούμε στην πραγματοποίηση της εν λόγω επιστροφής χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων μπορεί να ανασταλεί ώσπου να λάβουμε τα αγαθά.

  Ο πελάτης θα πρέπει να μας επιστρέψει ή να μας παραδώσει απευθείας τα αγαθά χωρίς καμία αδικαιολόγητη καθυστέρηση και, σε κάθε περίπτωση, το αργότερο σε 14 συναπτές ημέρες από την ημέρα που θα μας ενημερώσει για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από το παρόν συμβόλαιο. Αν η επιστροφή των αγαθών γίνει πριν την λήξη της προθεσμίας, θα θεωρηθεί ότι η προθεσμία έχει τηρηθεί.

  Για να προβεί στην επιστροφή των αγαθών, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής του. Τα έξοδα αποστολής για την  επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός αν η επιστροφή γίνεται λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος του προϊόντος. Στην τελευταία αυτή περίπτωση η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί με την εταιρεία ΕΛΤΑ courier με χρέωση παραλήπτη. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στους όρους και προϋποθέσεις των επιστροφών μπορείτε να συμβουλευτείτε την παράγραφο 1 Όροι και προϋποθέσεις αλλαγών ή/και επιστροφών.

  Επιστροφές χρημάτων

  Μόλις λάβουμε το/τα προϊόν/προϊόντα, η Jenny Blond θα ελέγξει την κατάσταση των προϊόντων και θα προχωρήσει στην επιστροφή της χρηματικής αξίας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

  Επιστρέφεται το ποσό των χρημάτων που αντιστοιχεί στην τιμή του προϊόντος μείον τα 5,00€, τα οποία είναι η χρέωση της επιστροφής.

  Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται από την τράπεζα ALPHABANK, Τράπεζα Πειραιώς ή Viva wallet. Για επιστροφές χρημάτων σε άλλες τράπεζες, αν υπάρχει επιβάρυνση από την τράπεζα σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

  Η προθεσμία για την επιστροφή χρημάτων κυμαίνεται μεταξύ 3 και 12 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που η επιστροφή θα φθάσει στην Jenny Blond. Μόλις η κατάσταση των ρούχων ελεγχθεί, πελάτης θα ενημερωθεί μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος.

  Στην περίπτωση ακύρωσης της αγοράς, η μεγαλύτερη προθεσμία για την επιστροφή του χρηματικού ποσού που κατέβαλε ο καταναλωτής για τα προϊόντα θα είναι 14 μέρες από την ακύρωση της αγοράς.

  Αν λάβετε από η Jenny Blond κάποιο λανθασμένο προϊόν ή διαφορετικό από αυτό που αγοράσατε, ή αν δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την ποιότητα του προϊόντος που λάβατε, η Jenny Blond, αφού εξακριβώσει το σφάλμα ή το ελάττωμα θα σας επιστρέψει το ποσό του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που μια εσφαλμένη παραγγελία επιστραφεί ταχυδρομικά, η Jenny Blond θα πραγματοποιήσει την αντίστοιχη επιστροφή χρημάτων υπό την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα έχει συμπεριλάβει στο δέμα την απόδειξη των εξόδων αποστολής της επιστροφής. Η επιστροφή των εξόδων αποστολής πραγματοποιείται μετά από αυτή των προϊόντων.

  Για να επιστραφούν τα χρήματα των παραγγελιών, ο πελάτης πρέπει να υποδείξει στην Jenny Blond έναν κωδικό IBAN, έτσι ώστε να μπορέσει να του επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό.