Μάθε πώς να γίνεις το επόμενο fashion icon ακολουθώντας 5 απλές συμβουλές

Μάθε πώς να γίνεις το επόμενο fashion icon ακολουθώντας 5 απλές συμβουλές.

Η Gwen Stefani θα βραβευτεί ως fashion icon.

Hey Jenny Blond girl! Ήξερες εσύ ότι η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) θα βραβευτεί με το Fashion Icon Award στην φετινή απονομή των People's Choice Awards στις 10 Νοεμβρίου; Η διάσημη τραγουδίστρια δηλώνει ευγνώμων που θα παραλάβει αυτό το βραβείο και ότι θα συνεχίσει να εμπνέεται από εκείνους που ξεχωρίζουν και υιοθετούν μοναδικό, προσωπικό στυλ.

Αν λοιπόν η Γκουέν μιλάει για μοναδικό και προσωπικό στυλ που σε κάνει να ξεχωρίζεις, ποιοι είμαστε εμείς που θα την αμφισβητήσουμε; Αντιθέτως, σε προτρέπουμε να ακολουθήσεις τη συμβουλή της μαζί με κάποια άλλα tips, για να γίνεις κι εσύ fashion icon.

1. Οργάνωσε την ντουλάπα σου.

Οργάνωσε την ντουλάπα σου

Αν είσαι από αυτές που ξυπνάς το πρωί και πριν ακόμα ανοίξει το μάτι σου παίρνεις να φορέσεις ό,τι πιάσει το χέρι σου μέσα από ένα κουβάρι με ρούχα, δεν θα γίνεις ποτέ fashion icon σε διαβεβαιώ. Βάλε σε μια τάξη την ντουλάπα σου και χώρισε τα ρούχα και τα παπούτσια σου σε κατηγορίες π.χ. casual και βραδινά, παντελόνια και φορέματα/φούστες. Αυτή η οργάνωση θα σε γλιτώσει από πολύ χρόνο και θα σου δώσει πρόσβαση σε όλα τα ρούχα σου, ώστε να μπορείς να κάνεις πολλούς στιλιστικούς συνδυασμούς. 

2. Ετοίμασε τι θα φορέσεις από το προηγούμενο βράδυ.

Ετοίμασε τι θα φορέσεις

Επειδή υπό την πίεση του χρόνου δεν μπορείς να είσαι δημιουργική, ετοίμασε το outfit που θα φορέσεις την επόμενη μέρα ήδη από την προηγούμενη. Πώς μας έκαναν οι μαμάδες μας όταν πηγαίναμε στο σχολείο; Ε αυτό! Άσε που με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείς χρόνο για να βαφτείς και να φτιάξεις τα μαλλιά σου!

3. Απογείωσε το look σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Απογείωσε το look σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ

Κοσμήματα, ζώνες, τσάντες, φουλάρια, καπέλα είναι αυτά που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις! Πρόσεξε όμως να δένουν αρμονικά με το outfit που επέλεξες να φορέσεις και φυσικά να μην το παρακάνεις.

4. Ντύσου ανάλογα με την περίσταση. 

Ντύσου ανάλογα με την περίσταση

Οκ θες να γίνεις fashion icon, αλλά μην πας και στην λαϊκή με το λεοπάρ παλτό σου μόνο και μόνο επειδή θέλεις να κάνεις εντύπωση. Γιατί πίστεψέ με, θα κάνεις την λάθος εντύπωση. Ό,τι κι αν φορέσεις, φρόντισε να είναι ανάλογο με την περίσταση, τον χώρο, τον καιρό αλλά κυρίως να είναι ανεπιτήδευτο και να μην φωνάζει από μακριά “κοιτάξτε με”! Τα πραγματικά style icons ντύνονται με ρούχα που τους κάνουν να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους χωρίς να επιζητάνε συνεχώς την προσοχή.

5. Φτιάξε το προσωπικό σου στυλ.

Φτιάξε το προσωπικό σου στυλ

Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας στο βιβλίο των απανταχού fashion icons. Μπορεί να ενημερώνεσαι για τις τάσεις της μόδας, μπορεί να παρακολουθείς τι κάνουν οι influencers και τα it girls, αλλά ποτέ δεν θα γίνεις ένα πραγματικό fashion icon αν δεν βάλεις στο ντύσιμό σου την πινελιά του προσωπικού σου στυλ. Το γούστο και η προσωπικότητά σου πρέπει να αντανακλώνται στα ρούχα σου και είναι αυτά με τα οποία θα χτίσεις το ιδιαίτερό σου στυλ. Πρωτοτύπησε, τόλμησε, πειραματίσου! Ποτέ όμως μην ξεχνάς να είσαι ο εαυτός σου, γιατί ο εαυτός σου είναι ό,τι πιο ξεχωριστό έχεις.

Enjoy being you Jenny Blond girls!

Παρακολούθησε στο βίντεο που ακολουθεί την Gwen Stefani να περιγράφει 6 μοναδικά της looks από το 1995 έως σήμερα.

Back to blog