Shipping policy

Η αποστολή των προϊόντων που αγοράστηκαν στο jennyblond.com γίνεται μέσω της Courier Center ή ΕΛΤΑ courier ή Speedex ή Box Now και η προθεσμία παράδοσης είναι από 1 ως 3 εργάσιμες μέρες για την Ελλάδα. Οι αποστολές στην Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνονται με το Ελληνικό Ταχυδρομείο ΕΛΤΑ και η προθεσμία παράδοσης είναι 4 εώς 7 εργάσιμες μέρες.

Τα έξοδα αποστολής για την όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 49,00€. Για παραγγελίες κάτω των 49,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,90€. Η υπηρεσία αντικαταβολής είναι δωρεάν. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει η παράδοση του δέματος σας συγκεριμένη ημέρα και ώρα (υπηρεσία παράδοσης με ραντεβού) θα πρέπει να το επιλέξετε στο στάδιο επιλογής της μεθόδου αποστολής και να μας γράψετε στα σχόλια της παραγγελίας επιθυμητή ημέρα και ώρα παράδοσης. Δεν ισχύει για παραδόσεις την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα έξοδα αποστολής της υπηρεσίας παράδοσης με ραντεβού είναι 7,00€ για παραγγελίες έως 49,00€ και 3,90€ για παραγγελίες άνω των 49,00€. Η υπηρεσία αυτή ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε περιόδους υψηλής επιβάρυνσης των εταιριών courier.

Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι 14,50€. Τα έξοδα αποστολής για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 29,50€.

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη και σας αποσταλεί, θα λάβετε ένα email με τον αριθμό αποστολής σας. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται σε αργίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη. Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας. 

Οι παραγγελίες άνω των 150€ και οι παραγγελίες που αποστέλλονται στην Κύπρο και στο εξωτερικό πραγματοποιούνται μετά την παραλαβή της πληρωμής από το jennyblond.com. Για τις αποστολές Κύπρου και εξωτερικού και για παραγγελίες άνω των 150€ δεν είναι διαθέσιμη η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή. Σε περίπτωση που επιλεγεί από τον πελάτη για παραγγελία των παραπάνω περιπτώσεων θα ενημερωθεί με email, SMS ή τηλέφωνο για την διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής πληρωμής ή πληρωμής με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας Jenny Blond.

Η παρακολούθηση των παραγγελιών μπορεί να γίνει με τον αριθμό αποστολής μέσω της Ιστοσελίδας www.elta-courier.gr και https://www.courier.gr/track για την Ελλάδα και https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx για το εξωτερικό όπου θα παρουσιάζεται, ανά πάσα στιγμή, πού βρίσκεται το εμπόρευμα ως την τελική παραλαβή του από τον πελάτη.

Για να αποφευχθούν προβλήματα στην παραλαβή (λάθος διεύθυνση, απουσία προσώπων από το σπίτι, κτλ.), είναι απολύτως απαραίτητο να συμπληρώσετε σωστά το αντίστοιχο δελτίο. Σας συστήνουμε να συμπληρώσετε και το κουτάκι του αριθμού επικοινωνίας. Η Jenny Blond δεν επιβαρύνεται με τα επιπλέον έξοδα αποστολής σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη κατά την παράδοση του/ων προϊόντος/ων. Σε περιοχές στις οποίες δεν υπάρχει πρακτορείο ΕΛΤΑ courier η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από τον πελάτη από το κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής του. Σε περιοχές στις οποίες δεν υπάρχει πρακτορείο Courier center η παράδοση των προϊόντων γίνεται στον πελάτη από την εταιρία Speedex.

Για παραγγελίες με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, το δέμα της παραγγελίας παραμένει στο πρακτορείο του courier έως και 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση μη παραλαβής από τον πελάτη μέσα σε αυτό το διάστημα το δέμα επιστρέφεται πίσω. 

Η τιμή των μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με τον τρόπο αποστολής που επιλέχθηκε και τα ρούχα που αγοράστηκαν. Η ακριβής αξία των μεταφορικών θα υπολογίζεται κατά την πρόσθεση του κάθε προϊόντος στο καλάθι αγορών και θα εμφανίζεται στην σελίδα της περίληψης πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας μέσω του «Ολοκλήρωση παραγγελίας» και πριν την καταχώρηση των στοιχείων πληρωμής.

Τα έξοδα αποστολής μπορεί να αλλάξουν σε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Μια τέτοια αλλαγή θα ισχύσει από τη στιγμή που η τροποποίηση θα συμπεριληφθεί στις σελίδες βοήθειας και το συμβόλαιο που θα δημοσιευθεί σε αυτήν την Ιστοσελίδα. Σε κάθε περίπτωση, θα ισχύσουν τα έξοδα αποστολής που εμφανίζονται τη στιγμή που πραγματοποιείται η παραγγελία.

Παραλαβή του/ων προϊόντος/ων από το φυσικό κατάστημα στην Θεσσαλονίκη και στην οδό Συγγρού 5. Ο πελάτης ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του από το κατάστημά μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου και πραγματοποιείται η παραλαβή από το κατάστημα τις εξής ημέρες και ώρες:

Δευτέρα 10:00-15:00
Τρίτη 10:00-21:00
Τετάρτη 10:00-15:00
Πέμπτη 10:00-21:00
Παρασκευή 10:00-21:00
Σάββατο 11:00-16:00

 με εξαίρεση τις επίσημες αργίες. 

Εφόσον δεν έχει προπληρωθεί η παραγγελία παραμένει διαθέσιμη έως και 7 ημέρες μετά την καταχώρησή της. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η παραλαβή της μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.

Οι παραγγελίες αξίας άνω των 150€ με παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προπληρώνονται.

Επιστροφές χρημάτων και αλλαγές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί και δοκιμαστεί από το φυσικό κατάστημα.

Η Jenny Blond δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ.