Είσαι φοιτητής/τρια; Πάτησε εδώ για να πάρεις επιπλέον -10%!!!

Τρόποι πληρωμής - jennyblond.com

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Η Jenny Blond θα δέχεται πληρωμές μέσω της Ιστοσελίδας της που πραγματοποιούνται με τις παρακάτω πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.

Σε περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η χρέωση θα γίνεται online, δηλαδή σε πραγματικό χρόνο, μέσω της πύλης πληρωμής του Viva Wallet, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής σας.

Πραγματοποιώντας την πληρωμή μέσω της ασφαλούς πύλης πληρωμής, το σύστημα θα εξακριβώσει αυτόματα ότι η πιστωτική κάρτα είναι ενεργοποιημένη σύμφωνα με το Ασφαλές Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Στην συνέχεια, θα συνδεθεί με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας, η οποία θα σας ζητήσει να εξουσιοδοτήσετε την συναλλαγή μέσω ενός προσωπικού κωδικού επαλήθευσης. Η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί μόνο αν η τράπεζα έκδοσης της πιστωτικής κάρτας επιβεβαιώσει τον κωδικό επαλήθευσης. Στην αντίθεση περίπτωση, η συναλλαγή δεν θα εγκριθεί.

Πληρωμή με PayPal

Η Jenny Blond αποδέχεται πληρωμές μέσω του συστήματος PayPal. Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε χωρίς λογαριασμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στην Jenny Blond.

Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Για τις πληρωμές μέσω κατάθεσης, θα παραχωρείται στους πελάτες ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο θα πρέπει να καταθέσουν τα χρήματα. Στα στοιχεία της κατάθεσης, ο πελάτης θα πρέπει να υποδείξει ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό του. Ο πελάτης έχει στη διάθεσή του 3 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία που έγινε η παραγγελία για να πραγματοποιήσει την κατάθεση. Η παραγγελία δεν θα γίνει αποδεκτή μέχρις ότου να επιβεβαιωθεί η λήψη της κατάθεσης. Αν, μετά την λήξη της παραπάνω προθεσμίας, η Jenny Blond δεν λάβει το αντίστοιχο ποσό, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρείας μας Jenny Blond:

Alpha Bank: IBAN: GR32 0140 7110 7110 0200 2010 161

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR16 0171 0750 0060 7514 5736 988

Κατάθεση από άλλη τράπεζα στο IBAN: GR87 7010 0000 0008 5484 2268 304 

Αιτιολογία: Αριθμός παραγγελίας και ονοματεπώνυμο πελάτη.

Αν ο πελάτης επιθυμεί να πραγματοποιήσει μεταφόρα χρημάτων μέσω e-banking με διαφορετικό τρόπο από τους τρεις παραπάνω επιβαρύνεται με τα έξοδα εντολής εντολέα και δικαιούχου. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει η χρέωση προμήθειας θα γίνει με αντικαταβολή κατά την αποστολή του δέματος της παραγγελίας.

 Πληρωμή με αντικαταβολή

Ο πελάτης καταβάλει το αντίστοιχο στο/α προϊόν/ντα τίμημα και τα ενδεχόμενα έξοδα μεταφοράς κατά την παραλαβή του/ων προϊόντος/ων από τον ταχυμεταφορέα της απολύτου επιλογής μας. 

Για παραγγελίες με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, το δέμα της παραγγελίας παραμένει στο πρακτορείο του courier έως και 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση μη παραλαβής από τον πελάτη μέσα σε αυτό το διάστημα το δέμα επιστρέφεται πίσω. 

Η μέθοδος αυτή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες Κύπρου και εξωτερικού. Σε περίπτωση που επιλεγεί από τον πελάτη για παραγγελία εξωτερικού θα ενημερωθεί με email για την διεκπεραίωση της πληρωμής με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας Jenny Blond.