Τρόποι πληρωμής - jennyblond.com

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Η Jenny Blond δέχεται πληρωμές μέσω της Ιστοσελίδας της που πραγματοποιούνται με τις παρακάτω πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro μέσω της πύλης πληρωμής του Viva Wallet.

Σε περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η χρέωση θα γίνεται online, δηλαδή σε πραγματικό χρόνο, μέσω της πύλης πληρωμής του Viva Wallet, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής σας.

Πραγματοποιώντας την πληρωμή μέσω της ασφαλούς πύλης πληρωμής, το σύστημα θα εξακριβώσει αυτόματα ότι η πιστωτική κάρτα είναι ενεργοποιημένη σύμφωνα με το Ασφαλές Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Στην συνέχεια, θα συνδεθεί με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας, η οποία θα σας ζητήσει να εξουσιοδοτήσετε την συναλλαγή μέσω ενός προσωπικού κωδικού επαλήθευσης. Η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί μόνο αν η τράπεζα έκδοσης της πιστωτικής κάρτας επιβεβαιώσει τον κωδικό επαλήθευσης. Στην αντίθεση περίπτωση, η συναλλαγή δεν θα εγκριθεί.

Mέσω του Viva Wallet ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την πληρωμή σε 3 ισόποσες άτοκες δόσεις μέσω της πύλης πληρωμής Klarna. Με την επιλογή του εικονιδίου της Klarna μέσα από το περιβάλλον της Viva wallet μεταφέρεστε σε περιβάλλον Klarna και ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται ολοκληρώνετε την διαδικασία πληρωμής. Η πληρωμή με την παραπάνω μέθοδο προϋποθέτει τη δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα της Klarna.

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας πριν την αποστολή ή παραλαβή της και εφόσον έχει πληρωθεί με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, από το συνολικό ποσό επιστροφής αφαιρείται η εκάστοτε προμήθεια που ορίζεται από τον πάροχο πληρωμής (Viva Wallet).

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PayPal

Η Jenny Blond αποδέχεται πληρωμές μέσω του συστήματος PayPal. Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε χωρίς λογαριασμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στην Jenny Blond.

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας πριν την αποστολή ή παραλαβή της και εφόσον έχει πληρωθεί με την PayPal, από το συνολικό ποσό επιστροφής αφαιρείται η εκάστοτε προμήθεια που ορίζεται από τον πάροχο πληρωμής (PayPal).

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Ή WEBANKING Ή IRIS PAYMENT

Για τις πληρωμές μέσω κατάθεσης, θα παραχωρείται στους πελάτες ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο θα πρέπει να καταθέσουν τα χρήματα. Στα στοιχεία της κατάθεσης, ο πελάτης θα πρέπει να υποδείξει ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό του. Ο πελάτης έχει στη διάθεσή του 4 ημέρες από την ημερομηνία που έγινε η παραγγελία για να πραγματοποιήσει την κατάθεση. Η παραγγελία δεν θα γίνει αποδεκτή μέχρις ότου να επιβεβαιωθεί η λήψη της κατάθεσης. Αν, μετά την λήξη της παραπάνω προθεσμίας, η Jenny Blond δεν λάβει το αντίστοιχο ποσό, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρείας μας Jenny Blond:

Alpha Bank: IBAN: GR32 0140 7110 7110 0200 2010 161

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR16 0171 0750 0060 7514 5736 988

Eurobank: IBAN: GR51 0260 2430 0007 9020 0966 751

IRIS PAYMENT: ΑΦΜ: 801031479 

Επωνυμία δικαιούχου: JENNY BLOND ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΟΕ

Αιτιολογία: Αριθμός παραγγελίας και ονοματεπώνυμο πελάτη.

Αν ο πελάτης επιθυμεί να πραγματοποιήσει μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking με διαφορετικό τρόπο από τους τρεις παραπάνω επιβαρύνεται με τα έξοδα εντολής εντολέα και δικαιούχου. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει η χρέωση προμήθειας θα γίνει με αντικαταβολή κατά την αποστολή του δέματος της παραγγελίας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πελάτης καταβάλει το αντίστοιχο στο/α προϊόν/ντα τίμημα και τα ενδεχόμενα έξοδα μεταφοράς κατά την παραλαβή του/ων προϊόντος/ων από τον ταχυμεταφορέα της απολύτου επιλογής μας. 

Για παραγγελίες με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, το δέμα της παραγγελίας παραμένει στο πρακτορείο του courier έως και 5 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση μη παραλαβής από τον πελάτη μέσα σε αυτό το διάστημα το δέμα επιστρέφεται πίσω. 

Η μέθοδος αυτή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες των 150€ και άνω, παραγγελίες Κύπρου, εξωτερικού και δωροκάρτας. Σε περίπτωση που επιλεγεί από τον πελάτη για παραγγελία των παραπάνω περιπτώσεων θα ενημερωθεί με email, SMS ή τηλέφωνο για την διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής πληρωμής ή πληρωμής με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας Jenny Blond.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ BOX NOW PAY ΟΝ ΤΗΕ GO! 

Ηλεκτρονική online πληρωμή από τον πελάτη με κάρτα πριν την παραλαβή του δέματος σου από το BOX NOW Locker. Στέλνονται σχετικές οδηγίες πριν την παραλαβή στο email ή/και στο κινητό τηλέφωνο που έχει δηλώσει ο πελάτης κατά την παραγγελία. Η μέθοδος αυτή μπορεί να επιλεγεί εφόσον έχει επιλεγεί ως μέθοδος αποστολής τα BOX NOW Lockers και δεν έχει κάποια επιπλέον χρέωση.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ο πελάτης καταβάλει το αντίστοιχο στο/α προϊόν/ντα τίμημα κατά την παραλαβή του/ων προϊόντος/ων από το φυσικό κατάστημα στην Θεσσαλονίκη και στην οδό Συγγρού 5. Ο πελάτης ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του από το κατάστημά μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου και πραγματοποιείται η παραλαβή από το κατάστημα τις εξής ημέρες και ώρες:

Δευτέρα 10:00-15:00
Τρίτη 12:00-20:00
Τετάρτη 10:00-15:00
Πέμπτη 12:00-20:00
Παρασκευή 10:00-15:00
Σάββατο ΚΛΕΙΣΤΑ (Ισχύει από 22/6-31/8)
με εξαίρεση τις επίσημες αργίες. 

Εφόσον δεν έχει προπληρωθεί η παραγγελία παραμένει διαθέσιμη έως και 10 ημέρες μετά την καταχώρησή της. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η παραλαβή της μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.

Οι παραγγελίες αξίας άνω των 150€ με παραλαβή από το κατάσημα, πρέπει να προπληρώνονται.

Επιστροφές χρημάτων και αλλαγές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί και δοκιμαστεί από το φυσικό κατάστημα.