Όροι χρήσης - jennyblond.com

ΌΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Jenny Blond βάζει στην διάθεσή σας μια υπηρεσία online αγορών που σας επιτρέπει να αγοράζετε ηλεκτρονικά γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Επιπλέον, θα μπορείτε να απολαμβάνετε προσφορές, δώρα και αποκλειστικά προνόμια.

Στη συνέχεια, σας καλούμε να διαβάσετε τις γενικές προϋποθέσεις αγοράς που ισχύουν για την αγορά προϊόντων Jenny Blondμέσω της Ιστοσελίδας. Από αυτήν την άποψη, η χρήση αυτής της Ιστοσελίδας αποτελεί την αποδοχή εκ μέρους σας αυτών των γενικών προϋποθέσεων αγοράς.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ

Οι παρακάτω προϋποθέσεις ρυθμίζουν την πώληση των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτήν την Ιστοσελίδα από την εταιρία:

Jenny Blond

Γυναικεία ενδύματα και αξεσουάρ Ο.Ε.

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Α.Φ.Μ. 801031479 Δ.Ο.Υ. A’ Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Συγγρού 5, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54625

Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.jennyblond.com

Τηλ.: 2316 014 100

E-mail: info@jennyblond.com

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

  1. Διαθεσιμότητα υπηρεσίας

Η πραγματοποίηση μιας παραγγελίας στο jennyblond.com υποδηλώνει ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Τα προς πώληση προϊόντα διανέμονται στην Ελλάδα.

  1. Εγγύηση αγοράς

Τα προϊόντα που προσφέρονται σε αυτήν την Iστοσελίδα συνοδεύονται από τα παρακάτω στοιχεία:

Όνομα προϊόντος

Εικόνα/ες του προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Διαθέσιμα χρώματα* και μεγέθη

Σύνθεση

Τιμή (σε Ευρώ)

Η Jenny Blond έχει προσπαθήσει να παρουσιάσει τα χρώματα των ενδυμάτων όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Παρ' όλα αυτά, τα χρώματα που εμφανίζονται στην οθόνη σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την ποιότητα της οθόνης του υπολογιστή σας. Από αυτήν την άποψη, η Jenny Blond δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα χρώματα που βλέπετε στην οθόνη σας είναι ακριβώς όμοια με τα πραγματικά χρώματα.

Οι ειδικές προσφορές ή εκπτώσεις ισχύουν ως την συγκεκριμένη ημερομηνία ή ως την εξάντληση των αποθεμάτων.

Η Jenny Blond καταβάλει κάθε απαραίτητη προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα να είναι ολοκληρωμένες, αληθείς και σωστές. Σε περίπτωση λάθους, η Jenny Blond θα προβεί άμεσα στη διόρθωσή του.

  1. Διαδικασία αγοράς

Τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε πρέπει να επιλεγούν και να προστεθούν στο καλάθι αγορών κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο.

Το καλάθι αγορών περιλαμβάνει τον κωδικό αναφοράς του επιλεγμένου προϊόντος, το όνομα, μέγεθος, την επιλογή χρώματος και την τιμή σε ευρώ (με τους φόρους). Η τιμή που εμφανίζεται δεν συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αποστολής.

Για την πραγματοποίηση μιας αγοράς, θα ζητηθούν τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη που θα εισαχθούν στην βάση δεδομένων μας με σκοπό την διεκπεραίωση της παραγγελίας και την διευκόλυνση των νέων αγορών στην Ιστοσελίδα. Τα προσωπικά στοιχεία που θα παραχωρηθούν να γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρίας. Ο χρήστης θα έχει πρόσβαση, ανά πάσα στιγμή, στα προσωπικά του στοιχεία και τις πληροφορίες όλων των παραγγελιών σας. Η Jenny Blond υπενθυμίζει στους χρήστες ότι τα προσωπικά στοιχεία πρέπει να καταχωρηθούν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια προς αποφυγή συγχύσεων ή προβλημάτων κατά την αποστολή του/των προϊόντος/ων που αγοράστηκαν.

Αφού συμπληρωθεί η εντολή αγοράς, και πριν την αποστολή της παραγγελίας, θα εμφανιστεί μια περίληψη με τα στοιχεία του προϊόντος που αγοράστηκε, την συνολική αξία του (με τα έξοδα αποστολής και τους φόρους) και τα στοιχεία αποστολής, έτσι ώστε ο χρήστης να επιβεβαιώσει την παραγγελία, κάνοντας κλικ στο κουμπί «Ολοκλήρωση παραγγελιάς».

Οι αγορές θα εξοφλούνται με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες (Visa, Visa Electron, MasterCard και American Express, Diners), μέσω τραπεζικής κατάθεσης, μέσω PayPal και με τη μέθοδο της αντικαταβολής κατά την παράδοση του/των προϊόντος/ων που αγοράστηκαν. Δεν θα γίνονται αποδεκτοί άλλοι τρόποι πληρωμής που δεν προβλέπονται από τις παρούσες προϋποθέσεις αγοράς. Σε πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η χρέωση θα γίνεται online, δηλαδή, σε πραγματικό χρόνο, μέσω της πύλης πληρωμής της αντίστοιχης τράπεζας, αφού επιβεβαιωθεί ότι τα στοιχεία που καταχωρήθηκαν είναι σωστά.

Όταν η συναλλαγή ολοκληρωθεί, ο αριθμός παραγγελίας θα κοινοποιηθεί μέσω της ίδιας της ιστοσελίδας έτσι ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας από τον υπολογιστή σας.

Επίσης, θα αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιβεβαίωση της παραγγελίας στη διεύθυνση που έδωσε ο χρήστης με περιγραφή της παραγγελίας και τα προσωπικά στοιχεία που παραχωρήθηκαν για την έκδοση απόδειξης. Η αποτυχία λήψης του μηνύματος μπορεί να οφείλεται σε κάποιο προσωρινό πρόβλημα στην επικοινωνία του δικτύου ή σε κάποιο λάθος στην πληκτρολόγηση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που παραχωρήσατε. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την Jenny Blond τηλεφωνικώς ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο χρήστης θα ενημερωθεί για την αποστολή της παραγγελίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  1. Διαθεσιμότητα των προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Αν κατά την έκδοση της παραγγελίας σας δούμε ότι δεν υπάρχουν αποθέματα στις αποθήκες μας για κάποιο από τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή, η Jenny Blond θα προσπαθήσει να βρει το συγκεκριμένο κομμάτι. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, ο πελάτης θα ειδοποιηθεί άμεσα. Το ποσό του εξοφλημένου προϊόντος που δεν εστάλη και τα ενδεχόμενα έξοδα αποστολής θα επιστραφούν στον πελάτη εντός των επόμενων ημερών, με κατάθεση σε τραπεζικό του λογαριασμό.

  1. Δικαίωμα απόρριψης παραγγελίας

Η Jenny Blond μπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία ή να απορρίψει μία επιβεβαιωμένη παραγγελία για κάποιον από τους λόγους παρακάτω:

  • Στην περίπτωση τεχνικού ή/και τυπογραφικού λάθους στις τιμές ή τα άλλα στοιχεία των προϊόντων που περιέχονταν στην ιστοσελίδα όταν πραγματοποιήθηκε η παραγγελία.
  • Λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας σύμφωνα με αυτά που περιγράφονται στην παράγραφο 4.
  • Όταν τα συστήματα ασφαλείας παρουσιάζουν πιθανότητα δόλιας παραγγελίας.
  • Συντρέχουν λόγοι που δείχνουν ότι ο χρήστης είναι ανήλικος.
  • Η Jenny Blond δεν μπορεί να παραδώσει την παραγγελία στην αναγραφόμενη διεύθυνση κατοικίας.
  • Η Jenny Blond θα επιστρέψει το σύνολο οποιουδήποτε ποσού καταβλήθηκε.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Πληρωμή και νόμισμα

Οι τιμές σε αυτήν την ιστοσελίδα εμφανίζονται σε Ευρώ.

Φόρος Προστιθέμενης Αξίας

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι πωλήσεις θα υπόκεινται σε ΦΠΑ και θα εφαρμόζεται σε αυτές το ισχύον ΦΠΑ του κράτους όπου θα παραδίδονται τα προϊόντα.               

Τρόποι πληρωμής

 Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
Η Jenny Blond θα δέχεται πληρωμές μέσω της Ιστοσελίδας της που πραγματοποιούνται με τις παρακάτω πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.

Σε περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η χρέωση θα γίνεται online, δηλαδή σε πραγματικό χρόνο, μέσω της πύλης πληρωμής του Viva Wallet, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής σας.

Πραγματοποιώντας την πληρωμή μέσω της ασφαλούς πύλης πληρωμής, το σύστημα θα εξακριβώσει αυτόματα ότι η πιστωτική κάρτα είναι ενεργοποιημένη σύμφωνα με το Ασφαλές Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Στην συνέχεια, θα συνδεθεί με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας, η οποία θα σας ζητήσει να εξουσιοδοτήσετε την συναλλαγή μέσω ενός προσωπικού κωδικού επαλήθευσης. Η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί μόνο αν η τράπεζα έκδοσης της πιστωτικής κάρτας επιβεβαιώσει τον κωδικό επαλήθευσης. Στην αντίθεση περίπτωση, η συναλλαγή δεν θα εγκριθεί.

Mέσω του Viva Wallet ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την πληρωμή σε 3 ισόποσες άτοκες δόσεις μέσω της πύλης πληρωμής Klarna. Με την επιλογή του εικονιδίου της Klarna μέσα από το περιβάλλον της Viva wallet μεταφέρεστε σε περιβάλλον Klarna και ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται ολοκληρώνετε την διαδικασία πληρωμής. Η πληρωμή με την παραπάνω μέθοδο προϋποθέτει τη δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα της Klarna.

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας πριν την αποστολή ή παραλαβή της και εφόσον έχει πληρωθεί με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, από το συνολικό ποσό επιστροφής αφαιρείται η εκάστοτε προμήθεια που ορίζεται από τον πάροχο πληρωμής (Viva wallet).

Πληρωμή με PayPal

Η Jenny Blond αποδέχεται πληρωμές μέσω του συστήματος PayPal. Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε χωρίς λογαριασμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στην Jenny Blond. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας πριν την αποστολή ή παραλαβή της και εφόσον έχει πληρωθεί με την PayPal, από το συνολικό ποσό επιστροφής αφαιρείται η εκάστοτε προμήθεια που ορίζεται από τον πάροχο πληρωμής (PayPal).

Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Για τις πληρωμές μέσω κατάθεσης, θα παραχωρείται στους πελάτες ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο θα πρέπει να καταθέσουν τα χρήματα. Στα στοιχεία της κατάθεσης, ο πελάτης θα πρέπει να υποδείξει ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό του. Ο πελάτης έχει στη διάθεσή του 4 ημέρες από την ημερομηνία που έγινε η παραγγελία για να πραγματοποιήσει την κατάθεση. Η παραγγελία δεν θα γίνει αποδεκτή μέχρις ότου να επιβεβαιωθεί η λήψη της κατάθεσης. Αν, μετά την λήξη της παραπάνω προθεσμίας, το Jenny Blond δεν λάβει το αντίστοιχο ποσό, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Κατάθεση στο λογαριασμό της εταιρείας μας Jenny Blond:

Alpha Bank: IBAN: GR32 0140 7110 7110 0200 2010 161

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR16 0171 0750 0060 7514 5736 988

Eurobank: IBAN: GR51 0260 2430 0007 9020 0966 751

Κατάθεση από άλλη τράπεζα στο IBAN: GR87 7010 0000 0008 5484 2268 304 

Επωνυμία δικαιούχου: JENNY BLOND ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΟΕ

Αιτιολογία: Αριθμός παραγγελίας και ονοματεπώνυμο πελάτη.

Αν ο πελάτης επιθυμεί να πραγματοποιήσει μεταφόρα χρημάτων μέσω e-banking με διαφορετικό τρόπο από τους τρεις παραπάνω επιβαρύνεται με τα έξοδα εντολής εντολέα και δικαιούχου. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει η χρέωση προμήθειας θα γίνει με αντικαταβολή κατά την αποστολή του δέματος της παραγγελίας.

Πληρωμή με αντικαταβολή

Ο πελάτης καταβάλει το αντίστοιχο στο/α προϊόν/ντα τίμημα και τα ενδεχόμενα έξοδα μεταφοράς κατά την παραλαβή του/ων προϊόντος/ων από τον ταχυμεταφορέα της απολύτου επιλογής μας.

Για παραγγελίες με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, το δέμα της παραγγελίας παραμένει στο πρακτορείο του courier έως και 5 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση μη παραλαβής από τον πελάτη μέσα σε αυτό το διάστημα το δέμα επιστρέφεται πίσω. 

Η μέθοδος αυτή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 150€ και άνω, παραγγελίες Κύπρου, εξωτερικού και δωροκάρτας. Σε περίπτωση που επιλεγεί από τον πελάτη για παραγγελία των παραπάνω περιπτώσεων θα ενημερωθεί με email, SMS ή τηλέφωνο για την διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής πληρωμής ή πληρωμής με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας Jenny Blond.

Πληρωμή με BOX NOW PAY ΟΝ ΤΗΕ GO! (Αγόρασε τώρα, πλήρωσε online κατά την παραλαβή.)

Ηλεκτρονική online πληρωμή από τον πελάτη με κάρτα πριν την παραλαβή του δέματος σου από το BOX NOW Locker. Στέλνονται σχετικές οδηγίες πριν την παραλαβή στο email ή/και στο κινητό τηλέφωνο που έχει δηλώσει ο πελάτης κατά την παραγγελία. Η μέθοδος αυτή μπορεί να επιλεγεί εφόσον έχει επιλεγεί ως μέθοδος αποστολής τα BOX NOW Lockers και δεν έχει κάποια επιπλέον χρέωση.

Πληρωμή στο κατάστημα

Ο πελάτης καταβάλει το αντίστοιχο στο/α προϊόν/ντα τίμημα κατά την παραλαβή του/ων προϊόντος/ων από το φυσικό κατάστημα στην Θεσσαλονίκη και στην οδό Συγγρού 5. Ο πελάτης ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του από το κατάστημά μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου και πραγματοποιείται η παραλαβή από το κατάστημα τις εξής ημέρες και ώρες:

Δευτέρα 10:00-15:00
Τρίτη 12:00-20:00
Τετάρτη 10:00-15:00
Πέμπτη 12:00-20:00
Παρασκευή 12:00-20:00
Σάββατο 11:00-16:00
με εξαίρεση τις επίσημες αργίες. 
Εφόσον δεν έχει προπληρωθεί η παραγγελία παραμένει διαθέσιμη έως και 7 ημέρες μετά την καταχώρησή της. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η παραλαβή της μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.
Οι παραγγελίες αξίας άνω των 150€ με παραλαβή από το κατάσημα, πρέπει να προπληρώνονται.

*Επιστροφές χρημάτων και αλλαγές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί και δοκιμαστεί από το φυσικό κατάστημα.

Όριο αγοράς

Η Jenny Blond δεν επιτρέπει την αγορά προϊόντων Jenny Blond για μελλοντική μεταπώληση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή των προϊόντων που αγοράστηκαν στο jennyblond.com γίνεται μέσω της Courier Center ή ΕΛΤΑ courier ή Speedex ή Box Now και η προθεσμία παράδοσης είναι από 1 ως 3 εργάσιμες μέρες για την Ελλάδα. Οι αποστολές στην Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνονται με το Ελληνικό Ταχυδρομείο ΕΛΤΑ και η προθεσμία παράδοσης είναι 4 εώς 7 εργάσιμες μέρες.

Τα έξοδα αποστολής με courier για την όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 49,00€. Για παραγγελίες κάτω των 49,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,90€ για αποστολή με courier. Για αποστολή με BOX NOW τα έξοδα αποστολής είναι 1,50€. Η υπηρεσία αντικαταβολής δεν έχει χρέωση.

Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι 14,50€. Τα έξοδα αποστολής για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 29,50€.

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη και σας αποσταλεί, θα λάβετε ένα email με τον αριθμό αποστολής σας. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται σε αργίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη. Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας. 

Οι παραγγελίες 150€ και άνω και οι παραγγελίες που αποστέλλονται στην Κύπρο και στο εξωτερικό πραγματοποιούνται μετά την παραλαβή της πληρωμής από το jennyblond.com. Για τις αποστολές Κύπρου και εξωτερικού και για παραγγελίες 150€ και άνω δεν είναι διαθέσιμη η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή. Σε περίπτωση που επιλεγεί από τον πελάτη στις παραπάνω περιπτώσεις θα ενημερωθεί με email, SMS ή τηλέφωνο για την διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής πληρωμής ή πληρωμής με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας Jenny Blond.

Η παρακολούθηση των παραγγελιών μπορεί να γίνει με τον αριθμό αποστολής μέσω της Ιστοσελίδας των εταιρειών courier, όπου θα παρουσιάζεται, ανά πάσα στιγμή, πού βρίσκεται το εμπόρευμα ως την τελική παραλαβή του από τον πελάτη.

Για να αποφευχθούν προβλήματα στην παραλαβή (λάθος διεύθυνση, απουσία προσώπων από το σπίτι, κτλ.), είναι απολύτως απαραίτητο να συμπληρώσετε σωστά το αντίστοιχο δελτίο. Σας συστήνουμε να συμπληρώσετε και το κουτάκι του αριθμού επικοινωνίας. To Jenny Blond δεν επιβαρύνεται με τα επιπλέον έξοδα αποστολής σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη κατά την παράδοση του/ων προϊόντος/ων. Σε περιοχές στις οποίες δεν υπάρχει πρακτορείο ΕΛΤΑ courier η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από τον πελάτη από το κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής του. Σε περιοχές στις οποίες δεν υπάρχει πρακτορείο Courier center η παράδοση των προϊόντων γίνεται στον πελάτη από την εταιρία Elta courier.

Για παραγγελίες με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, το δέμα της παραγγελίας παραμένει στο πρακτορείο του courier έως και 5 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση μη παραλαβής από τον πελάτη μέσα σε αυτό το διάστημα το δέμα επιστρέφεται πίσω. 

Η τιμή των μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με τον τρόπο αποστολής που επιλέχθηκε και τα ρούχα που αγοράστηκαν. Η ακριβής αξία των μεταφορικών θα υπολογίζεται κατά την πρόσθεση του κάθε προϊόντος στο καλάθι αγορών και θα εμφανίζεται στην σελίδα της περίληψης πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας μέσω του «Ολοκλήρωση παραγγελίας» και πριν την καταχώρηση των στοιχείων πληρωμής.

Τα έξοδα αποστολής μπορεί να αλλάξουν σε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Μια τέτοια αλλαγή θα ισχύσει από τη στιγμή που η τροποποίηση θα συμπεριληφθεί στις σελίδες βοήθειας και το συμβόλαιο που θα δημοσιευθεί σε αυτήν την Ιστοσελίδα. Σε κάθε περίπτωση, θα ισχύσουν τα έξοδα αποστολής που εμφανίζονται τη στιγμή που πραγματοποιείται η παραγγελία.

Παραλαβή του/ων προϊόντος/ων από το φυσικό κατάστημα στην Θεσσαλονίκη και στην οδό Συγγρού 5. Ο πελάτης ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του από το κατάστημά μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου και πραγματοποιείται η παραλαβή από το κατάστημα τις εξής ημέρες και ώρες:

Δευτέρα 10:00-15:00
Τρίτη 12:00-20:00
Τετάρτη 10:00-15:00
Πέμπτη 12:00-20:00
Παρασκευή 12:00-20:00
Σάββατο 11:00-16:00

με εξαίρεση τις επίσημες αργίες. 

Εφόσον δεν έχει προπληρωθεί η παραγγελία παραμένει διαθέσιμη έως και 7 ημέρες μετά την καταχώρησή της. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η παραλαβή της μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.

Οι παραγγελίες αξίας 150€ και άνω με παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προπληρώνονται.

Επιστροφές χρημάτων και αλλαγές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί και δοκιμαστεί από το φυσικό κατάστημα.

To Jenny Blond δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ Η/ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  1. Όροι και προϋποθέσεις αλλαγών ή/και επιστροφών

Αν, μετά την παραλαβή της αγοράς, ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με το προϊόν, το jennyblond.com επιτρέπει την αλλαγή ή την επιστροφή του σε προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πραγματαποιηθεί ενημέρωση του jennyblond.com σχετικά με την επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος άμεσα, έως και την επόμενη ημέρα μετά την παραλαβή.  

*Οι αλλαγές στα μαγιό γίνονται σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής.

Η αλλαγή ή επιστροφή προϊόντων χρεώνεται με το ποσό των 5,00€, το οποίο αντιστοιχεί στο κόστος των εξόδων αποστολών της διαδικασίας (ανεξαρτήτως της οποιασδήποτε διαφοράς προκύψει από την αλλαγή). Σε περίπτωση αλλαγής χρεώνεται ως αντικαταβολή και πληρώνεται κατά την παράδοση του δέματος. Σε περίπτωση επιστροφής αφαιρείται από το συνολικό ποσό επιστροφής. Η παραπάνω χρέωση δεν ισχύει σε περίπτωση προϊόντων που φέρουν κατασκευαστικό ελάττωμα και σε περίπτωση που ο πελάτης αναλάβει τα έξοδα των αποστολών της διαδικασίας.

Όταν το προϊόν που επιστρέφεται έχει αγοραστεί με την προσφορά 1+1 και είναι το προϊόν με την μεγαλύτερη αξία, από το ποσό της επιστροφής χρημάτων αφαιρείται το ποσό της εκάστοτε έκπτωσης με την οποία έχει αγοραστεί το δεύτερο προϊόν με την χαμηλότερη αξία. Το παραπάνω δεν ισχύει σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος. 

Το Jenny Blond δεν αποδέχεται αλλαγές ούτε επιστροφές ενδυμάτων/υποδημάτων/αξεσουάρ που έχουν φθαρεί ή χρησιμοποιηθεί, εκτός εάν πρόκειται για προϊόντα που φέρουν κατασκευαστικό ελάττωμα.

Επιστροφή χρημάτων και αλλαγές δεν γίνονται δεκτές σε περίπτωση εκπτωτικού μπαζάρ ή/και σε μεμονωμένα προϊόντα που έχουν αγοραστεί σε προσφορά 1+1 δώρο.

Επιστροφή χρημάτων και αλλαγές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί και δοκιμαστεί από το φυσικό κατάστημα.

Για τις παραγγελίες εξωτερικού δεν πραγματοποιούνται αλλαγές προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής για τυχόν επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

      Διαδικασία αλλαγής-επιστροφής

        1. Μας ενημερώνετε για την αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος/ων e-mail στo: customerservice@jennyblond.com ή τηλεφωνικά στο 2316 014 100. Για την επιστροφή θα χρειαστούμε έναν αριθμό λογαριασμού τραπέζης του πελάτη, το IBAN του λογαριασμού, το όνομα τραπέζης και το όνομα του δικαιούχου.
        2. Συσκευάζετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από το συμπληρωμένο δελτίο επιστροφής που λάβατε με την παραγγελία σας, την απόδειξη αγοράς, να φέρει τα καρτελάκια και τις σημάνσεις του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή φθαρεί.
        3. Το στέλνετε με ΕΛΤΑ courier, την υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα και χρέωση παραλήπτη στην διέυθυνση: Jenny Blond, Συγγρού 5, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54626, τηλ.: 2316014100..
      1. Μόλις λάβουμε το/τα προϊόν/προϊόντα, το Jenny Blond θα ελέγξει την κατάσταση των προϊόντων και θα προχωρήσει στην αποστολή του νέου προϊόντος ή την επιστροφή της χρηματικής αξίας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. 
      1. Δικαίωμα υπαναχώρησης

      Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από το παρόν συμβόλαιο μέσα σε ένα διάστημα 14 συναπτών ημερών χωρίς να χρειάζεται δικαιολόγηση.

      Η προθεσμία υπαναχώρησης θα λήξει σε 14 συναπτές ημέρες από την ημέρα που ο πελάτης παραλάβει τα αγαθά.

      Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται με την αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση customerservice@jennyblond.com ή τηλεφωνικά στο 2316 014100.

      Σε περίπτωση υπαναχώρησης θα επιστρέψουμε στον πελάτη όλες τις πληρωμές που λάβαμε μετά την αγορά, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής (με εξαίρεση τα επιπρόσθετα έξοδα που δημιουργήθηκαν σε περίπτωση που επιλέξατε έναν τρόπο αποστολής διαφορετικό από την φθηνότερη κανονική αποστολή που προσφέρουμε) χωρίς καμία αδικαιολόγητη καθυστέρηση και, σε κάθε περίπτωση, το αργότερο σε 14 συναπτές ημέρες από την ημέρα που θα ενημερωθούμε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από το παρόν συμβόλαιο. Θα προβούμε στην πραγματοποίηση της εν λόγω επιστροφής χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων μπορεί να ανασταλεί ώσπου να λάβουμε τα αγαθά.

      Ο πελάτης θα πρέπει να μας επιστρέψει ή να μας παραδώσει απευθείας τα αγαθά χωρίς καμία αδικαιολόγητη καθυστέρηση και, σε κάθε περίπτωση, το αργότερο σε 14 συναπτές ημέρες από την ημέρα που θα μας ενημερώσει για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από το παρόν συμβόλαιο. Αν η επιστροφή των αγαθών γίνει πριν την λήξη της προθεσμίας, θα θεωρηθεί ότι η προθεσμία έχει τηρηθεί.

      Για να προβεί στην επιστροφή των αγαθών, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής του. Τα έξοδα αποστολής για την  επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός αν η επιστροφή γίνεται λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος του προϊόντος. Στην τελευταία αυτή περίπτωση η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί με την εταιρεία ΕΛΤΑ courier με χρέωση παραλήπτη. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στους όρους και προϋποθέσεις των επιστροφών μπορείτε να συμβουλευτείτε την παράγραφο 1 Όροι και προϋποθέσεις αλλαγών ή/και επιστροφών.

      1. Επιστροφές χρημάτων

      Μόλις λάβουμε το/τα προϊόν/προϊόντα, η Jenny Blond θα ελέγξει την κατάσταση των προϊόντων και θα προχωρήσει στην επιστροφή της χρηματικής αξίας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

      Επιστρέφεται το ποσό των χρημάτων που αντιστοιχεί στην τιμή του προϊόντος μείον τα 5,00€, τα οποία είναι η χρέωση της επιστροφής.

      Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται από την τράπεζα ALPHABANK, Τράπεζα Πειραιώς ή Viva wallet. Για επιστροφές χρημάτων σε άλλες τράπεζες, αν υπάρχει επιβάρυνση από την τράπεζα σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

      Η προθεσμία για την επιστροφή χρημάτων κυμαίνεται μεταξύ 3 και 12 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που η επιστροφή θα φθάσει στην Jenny Blond. Μόλις η κατάσταση των ρούχων ελεγχθεί, πελάτης θα ενημερωθεί μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος.

      Στην περίπτωση ακύρωσης της αγοράς, η μεγαλύτερη προθεσμία για την επιστροφή του χρηματικού ποσού που κατέβαλε ο καταναλωτής για τα προϊόντα θα είναι 14 μέρες από την ακύρωση της αγοράς.

      Αν λάβετε από η Jenny Blond κάποιο λανθασμένο προϊόν ή διαφορετικό από αυτό που αγοράσατε, ή αν δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την ποιότητα του προϊόντος που λάβατε, η Jenny Blond, αφού εξακριβώσει το σφάλμα ή το ελάττωμα θα σας επιστρέψει το ποσό του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που μια εσφαλμένη παραγγελία επιστραφεί ταχυδρομικά, η Jenny Blond θα πραγματοποιήσει την αντίστοιχη επιστροφή χρημάτων υπό την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα έχει συμπεριλάβει στο δέμα την απόδειξη των εξόδων αποστολής της επιστροφής. Η επιστροφή των εξόδων αποστολής πραγματοποιείται μετά από αυτή των προϊόντων.

      Για να επιστραφούν τα χρήματα των παραγγελιών, ο πελάτης πρέπει να υποδείξει στην Jenny Blond έναν κωδικό IBAN, έτσι ώστε να μπορέσει να του επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό.

      Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας πριν την αποστολή ή παραλαβή της και εφόσον έχει πληρωθεί με την PayPal ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, από το συνολικό ποσό επιστροφής αφαιρείται η εκάστοτε προμήθεια που ορίζεται από τον πάροχο πληρωμής (PayPal, Viva Wallet).

      *Επιστροφές χρημάτων και αλλαγές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί και δοκιμαστεί από το φυσικό κατάστημα.

      ΕΓΓΡΑΦΗ

      Οι πληροφορίες που παραχωρούνται από τους Πελάτες κατά την διάρκεια της εγγραφής θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την διεκπεραίωση των παραγγελιών, την διευκόλυνση της πλοήγησης και την αγορά προϊόντων από την Ιστοσελίδα. Επίσης, σε περίπτωση που ο πελάτης το αποδεχτεί ρητά, η Jenny Blond θα τον ενημερώνει μέσω email σχετικά με τις νέες κολεξιόν, τα lookbooks και αποκλειστικές προσφορές.

      Η Jenny Blond εγγυάται ότι τα στοιχεία που καταχωρήθηκαν από τους πελάτες δεν θα παραχωρηθούν σε τρίτους.

      Για περισσότερες πληροφορίες, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου της εταιρίας.

      ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

      O χρήστης αναλαμβάνει να χρησιμοποιήσει κατάλληλα τα περιεχόμενα της Σελίδας, με την υποχρέωση να (i) παρέχει αληθείς και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που ζητούνται στο δελτίο εγγραφής ή πραγματοποίησης της παραγγελίας και να τα διατηρεί ενημερωμένα, κάθε φορά που κάνει χρήση της Σελίδας, (ii) να μην υποπέσει σε δραστηριότητες παράνομες ή που εναντιώνονται στην καλή πίστη και την δημόσια τάξη, (iii) να μην διαδίδει περιεχόμενα ή προπαγάνδα ρατσιστικής, ξενόφοβης φύσης, που κάνει διακρίσεις ως προς το χρώμα, το φύλο, την ιδεολογία, την θρησκεία, ή που αντιτίθεται με οποιοδήποτε τρόπο στην ηθική, την δημόσια τάξη, τα θεμελιώδη δικαιώματα, την τιμή, την προσωπική ζωή, την εικόνα τρίτων, και γενικότερα, στην ισχύουσα νομοθεσία. (iv) να μην προκαλέσει βλάβες στα πληροφορικά ή λογισμικά συστήματα της Σελίδας, τους προμηθευτές της Jenny Blond ή τρίτους, να μην εισάγει ή διαδίδει στο διαδίκτυο ιούς ή οποιαδήποτε άλλα πληροφορικά ή λογισμικά συστήματα που είναι επιρρεπή στο να προκαλούν βλάβες όπως αυτές που ήδη αναφέρθηκαν, να μην χρησιμοποιεί τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας και τις πληροφορίες της για να αποστέλλει διαφημίσεις, μηνύματα με εμπορικό σκοπό οποιασδήποτε φύσεως, ούτε για να συλλέγει και να αποθηκεύει τα προσωπικά στοιχεία τρίτων, (vi) να μην προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση, ή, αν ισχύει, να χρησιμοποιήσει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις άλλων χρηστών και να τροποποιήσει ή πλαστογραφήσει τα μηνύματά τους.

      Η Jenny Blond διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει χωρίς προειδοποίηση τις αλλαγές που θεωρεί απαραίτητες στην Σελίδα του, έχοντας την δυνατότητα να τροποποιήσει, διαγράψει ή προσθέσει τόσο τα περιεχόμενα και υπηρεσίες που παρέχονται από την σελίδα, όσο και την μορφή με την οποία εμφανίζονται ή εντοπίζονται στην θύρα σας.

      ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

      Όλα τα πνευματικά και βιομηχανικά δικαιώματα της Σελίδας και των περιεχομένων της, συμπεριλαμβανομένης της επικεφαλίδας και των εικόνων, του ήχου, των μαγνητοσκοπήσεων, σχεδίων, κειμένων, γραφικών, λογοτύπων, εικονιδίων, συνδυασμών εμπορικών επωνυμιών, μαρκών, έργων, εικονογραφήσεων, φωτογραφιών ή βιομηχανικών σχεδίων και οποιωνδήποτε άλλων στοιχείων θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε βιομηχανικό και εμπορικό επίπεδο αποτελούν ιδιοκτησία και κατοχή της Jenny Blond ή τρίτων κατόχων που έχουν εξουσιοδοτήσει την χρήση τους σε αυτήν την Σελίδα.

      Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, διανομή και δημοσίευση, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης της διάθεσης, μερικής ή ολικής, των περιεχομένων της Σελίδας, με εμπορικούς σκοπούς, σε οποιοδήποτε είδος συσκευής ή με οποιοδήποτε τεχνικό μέσο, χωρίς την εξουσιοδότησης της Jenny Blond.

      Ο χρήστης αποδέχεται να σεβαστεί τα πνευματικά και βιομηχανικά δικαιώματα ιδιοκτησίας της Jenny Blond. Ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιεί την Σελίδα και τα περιεχόμενά της για προσωπική του χρήση. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται και ο χρήστης θα χρειαστεί να ζητήσει την ρητή και γραπτή εξουσιοδότηση της Jenny Blond. Ο χρήστης θα πρέπει να απέχει από την διαγραφή, τροποποίηση, αποφυγή ή πλαστογράφηση οποιασδήποτε συσκευής προστασίας ή συστήματος ασφαλείας που είναι εγκατεστημένο στην Σελίδα.

      ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

      Η Jenny Blond δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, σε καμία περίπτωση, για οποιαδήποτε βλάβη, θα μπορούσε να προκύψει, ως προς τα παρακάτω: σφάλματα ή παραλείψεις στα περιεχόμενα,έλλειψης διαθεσιμότητας της θύρας ή διάδοση ιών ή προγραμμάτων malware στα περιεχόμενα, παρόλο που έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά μέτρα για να το αποφύγει.

      Από αυτήν την ιστοσελίδα, ο πελάτης μπορεί να μεταβεί σε περιεχόμενα τρίτων ιστοσελίδων. Εφόσον ο πάροχος των υπηρεσιών δεν μπορεί πάντα να ελέγχει τα περιεχόμενα που εισάγονται από τρίτους στις ιστοσελίδες του, δεν αναλαμβάνει κανένα είδος ευθύνης ως προς το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, ο πάροχος δηλώνει ότι θα προβεί στην άμεση απόσυρση οποιουδήποτε περιεχομένου θα μπορούσε να εναντιώνεται στην τοπική ή διεθνή νομοθεσία, την ηθική ή την δημόσια τάξη, προβαίνοντας στην άμεση απόσυρση της μετάβασης προς αυτήν την ιστοσελίδα, και ενημερώνοντας τις αρμόδιες αρχές για τα εν λόγω περιεχόμενα.

      Η Jenny Blond δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πληροφορίες και τα περιεχόμενα που αποθηκεύονται, συμπεριλαμβανομένων αλλά χωρίς να περιορίζονται σε φόρουμ, τσατ, συστήματα δημιουργίας μπλογκ, σχόλια, κοινωνικά δίκτυα ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επιτρέπει σε τρίτους την ανεξάρτητη δημοσίευση περιεχομένων στην Σελίδα. Εντούτοις, η Jenny Blond βρίσκεται στην διάθεση όλων των χρηστών, αρχών και δυνάμεων ασφαλείας, συνεργαζόμενο ενεργά για την απόσυρση ή, αν χρειαστεί, τον περιορισμό όλων αυτών των περιεχομένων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν ή να εναντιωθούν στην τοπική ή διεθνή νομοθεσία, τα δικαιώματα τρίτων ή την ηθική και την δημόσια τάξη. Σε περίπτωση που ο χρήστης θεωρήσει ότι υπάρχει στην Σελίδα κάποιο περιεχόμενο που θα μπορούσε να ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, παρακαλείτε να ενημερώσει αμέσως τον διαχειριστή της Σελίδας.

      Η Σελίδα έχει ελεγχθεί και δοκιμαστεί για την σωστή χρήση της. Αρχικά, είναι εγγυημένη η σωστή της λειτουργία 24 ώρες την ημέρα και 7 μέρες την εβδομάδα. Παρ' όλα αυτά, η Jenny Blond δεν απορρίπτει την πιθανότητα να υπάρχουν κάποια λάθη στον προγραμματισμό, ή να προκύψουν αίτια ανωτέρας φύσης, φυσικές καταστροφές, απεργίες, ή παρόμοιες περιστάσεις που να καταστήσουν αδύνατη την πρόσβαση στην Σελίδα.

      Απαγορεύεται η εισαγωγή υπερσυνδέσμων με εμπορικούς σκοπούς σε ιστοσελίδες άλλες από την Jenny Blond, οι οποίες κάνουν δυνατή την πρόσβαση στην Σελίδα, χωρίς προηγουμένως να έχει ζητηθεί η συγκατάθεση της Jenny Blond. Η Jenny Blond δεν ευθύνεται για την χρήση του περιεχομένου των ιστοσελίδων τρίτων που μπορούν να συνδεθούν μέσω συνδέσμων με το Jennyblond.com.